Džiovinti Kokosai

4 Įrašai(-ų)

Set Descending Direction
Grid List

Džiovinti vaisiai – išlaiko beveik visas šviežaus vaisiaus savybes. Juose išlieka labai svarbios žmogaus organizmui medžiagos: mineralinės druskos, vitaminai, natūralus cukrus ir kiti naudingi elementai. Yra vaisių, kurie džiovinimo proceso metu net savyje daugina naudingas medžiagas. Vienas tokių vaisių – džiovintas kokosas.


DŽIOVINTŲ KOKOSŲ NAUDA


Džiovintas kokosas – labai maistingas. Jis patogus kelionėse, išvykose, įsidėti į darbą ir turėti skanų užkandį. Džiovintuose kokosuose yra daug riebalų, baltymų, B grupės vitaminų. Kokosai išsiskiria savybe stiprinti kaulų funkciją. Savyje šis vaisius kaupia itin daug vertingųjų medžiagų - tai manganas, cholesterolis, mineralai, geležis, varis, antioksidantai, selenas. Visa gausybė vitaminų saugo kūno ląsteles, palaiko raudonuosius kraujo kūnelius.


Džiovinti kokosai turi savybę džiovinimo metu savyje dauginti naudingas medžiagas bei vitaminus. Pavyzdžiui, kcal tik padidėja – jeigu žaliame 100 gramų kokose buvo 354 kalorijos, tai džiovintame kokose – 650 kalorijų.


Sužinojus informaciją apie džiovinto kokoso maistines savybes turbūt kiekvienas savęs paklaus – ar sveika daug valgyti šio produkto. Džiovinto kokoso maistinė vertė yra didelė, tad užtenka vos kelių gabalėlių, kad žmogus numalšintų alkį. Reikia būtinai atsiminti, kad kokosas gydo nuo daugelio ligų: stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą; gydo gastritą ir skrandžio opą; saugo nuo virusinių ligų; valo ir gydo žarnyną. Labai svarbu, kad kokosas, nors yra riebus maistas, tačiau žmonėms padeda sulieknėti. Dažnai kyla klausymas ar galima kokosą valgyti vegetarams bei veganams. Vegetarai nevalgo mėsos, veganai nevalgo viso gyvulinės kilmės maisto: kiaušinių, pieno produktų, medaus. Vadinasi kokosas tikrai yra valgomas visų. Džiovintą kokosą gydytojai nėštumo metu rekomenduoja būsimoms mamoms kaip maisto papildą. Neabejotinai, džiovinto kokoso nauda ypač didelė – tai energijos ir sveikatos šaltinis.


DŽIOVINTŲ KOKOSŲ TECHNOLOGIJOS


Pasirinktas vaisiaus džiovinimo būdas turi labai didelę reikšmę produkto kokybei. Džiovintų vaisių skonis priklauso ne vien nuo džiovinimo, bet ir nuo formos. Džiovinti kokosai gali būti: maži gabaliukai, traškučiai, gabaliukai, drožlės. Prieš džiovinimą kokosai yra ruošiami – išpilamas kokosų pienas, nuimamas kiautas, supjaustomas minkštimas. Geriausi kokosai yra natūraliai džiovinti. Paruošti džiovinimui kokosai talpinami į džiovinimo vietą. Džiovinama saulės baterijų pagalba – taip perteikiami tiesioginiai saulės spinduliai. Džiovinimas vyksta naudojant biodujas, kurios gaminamos iš vaisių atliekų.


DŽIOVINTI KOKOSAI INTERNETU


Džiovintų kokosų visada galima įsigyti internetu. Apsipirkimas elektroninėje parduotuvėje išties padeda sutaupyti laiką ir energiją. Vienoje tokių parduotuvių No Sugar produktai siūlomi gera kaina. Šioje elektroninėje parduotuvėje siūlomi džiovinti kokosai sertifikuoti ir be pridėtinio cukraus.

Džiovinti vaisiai – išlaiko beveik visas šviežaus vaisiaus savybes. Juose išlieka labai svarbios žmogaus organizmui medžiagos: mineralinės druskos, vitaminai, natūralus cukrus ir kiti naudingi elementai. Yra vaisių, kurie džiovinimo proceso metu net savyje daugina naudingas medžiagas. Vienas tokių vaisių – džiovintas kokosas.


DŽIOVINTŲ KOKOSŲ NAUDA


Džiovintas kokosas – labai maistingas. Jis patogus kelionėse, išvykose, įsidėti į darbą ir turėti skanų užkandį. Džiovintuose kokosuose yra daug riebalų, baltymų, B grupės vitaminų. Kokosai išsiskiria savybe stiprinti kaulų funkciją. Savyje šis vaisius kaupia itin daug vertingųjų medžiagų - tai manganas, cholesterolis, mineralai, geležis, varis, antioksidantai, selenas. Visa gausybė vitaminų saugo kūno ląsteles, palaiko raudonuosius kraujo kūnelius.


Džiovinti kokosai turi savybę džiovinimo metu savyje dauginti naudingas medžiagas bei vitaminus. Pavyzdžiui, kcal tik padidėja – jeigu žaliame 100 gramų kokose buvo 354 kalorijos, tai džiovintame kokose – 650 kalorijų.


Sužinojus informaciją apie džiovinto kokoso maistines savybes turbūt kiekvienas savęs paklaus – ar sveika daug valgyti šio produkto. Džiovinto kokoso maistinė vertė yra didelė, tad užtenka vos kelių gabalėlių, kad žmogus numalšintų alkį. Reikia būtinai atsiminti, kad kokosas gydo nuo daugelio ligų: stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą; gydo gastritą ir skrandžio opą; saugo nuo virusinių ligų; valo ir gydo žarnyną. Labai svarbu, kad kokosas, nors yra riebus maistas, tačiau žmonėms padeda sulieknėti. Dažnai kyla klausymas ar galima kokosą valgyti vegetarams bei veganams. Vegetarai nevalgo mėsos, veganai nevalgo viso gyvulinės kilmės maisto: kiaušinių, pieno produktų, medaus. Vadinasi kokosas tikrai yra valgomas visų. Džiovintą kokosą gydytojai nėštumo metu rekomenduoja būsimoms mamoms kaip maisto papildą. Neabejotinai, džiovinto kokoso nauda ypač didelė – tai energijos ir sveikatos šaltinis.


DŽIOVINTŲ KOKOSŲ TECHNOLOGIJOS


Pasirinktas vaisiaus džiovinimo būdas turi labai didelę reikšmę produkto kokybei. Džiovintų vaisių skonis priklauso ne vien nuo džiovinimo, bet ir nuo formos. Džiovinti kokosai gali būti: maži gabaliukai, traškučiai, gabaliukai, drožlės. Prieš džiovinimą kokosai yra ruošiami – išpilamas kokosų pienas, nuimamas kiautas, supjaustomas minkštimas. Geriausi kokosai yra natūraliai džiovinti. Paruošti džiovinimui kokosai talpinami į džiovinimo vietą. Džiovinama saulės baterijų pagalba – taip perteikiami tiesioginiai saulės spinduliai. Džiovinimas vyksta naudojant biodujas, kurios gaminamos iš vaisių atliekų.


DŽIOVINTI KOKOSAI INTERNETU


Džiovintų kokosų visada galima įsigyti internetu. Apsipirkimas elektroninėje parduotuvėje išties padeda sutaupyti laiką ir energiją. Vienoje tokių parduotuvių No Sugar produktai siūlomi gera kaina. Šioje elektroninėje parduotuvėje siūlomi džiovinti kokosai sertifikuoti ir be pridėtinio cukraus.