Šis žolelių ir prieskonių mišinys derinamas su aliejumi ir citrina ir naudojamas kaip klasikinis ant grotelių keptos mėsos derinys
Autentiškas argentinietiškas chimichurri per kelias sekundes arba gardi žolelių plutelė prie mėgstamos skrudintos mėsos. Įtrinkite visą mėsą ar žuvies filė prieš kepdami. Pasigaminkite klasikinį Chimichurri padažą: išplakite 2 šaukštus Chimichurri, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus vandens, ½ šaukšto acto ir 1 šaukštą citrinos sulčių. Sumaišykite visus ingredientus ir leiskite jiems mirkti apie 30 minučių prieš patiekiant
Sudedamosios dalys: Petražolių dribsniai, česnakai, svogūnai, natūrali jūros druska, čili dribsniai, kalendra, malti juodieji pipirai, raudonėlis, citrinos žievelės
Svoris | 75 g |
---|---|
Prekinis ženklas | Epic Spice |
Prieskoniai | Jautienai |
Grupė | Natūralus |