Džiovinti Pasiflorai

15 Įrašai(-ų)

Set Descending Direction
Grid List

Negalavimus žmogus pajaučia tuomet, kada susilpnėja jo imunitetas. Imuninei sistemai sustiprinti yra įvairių būdų. Kartais naudingiau atsigręžti į natūralius produktus. Prie naudingų vaisių, kurie turi ypač daug vitaminų yra priskiriamas ir pasifloros. Pasifloro vaisius turi minkštimą ir daug sėklų, kurios yra valgomos. Pasiflorose gausu antioksidantų, o didelis skaidulų skaičius, stiprina širdies sveikatą, ramina nervinę sistemą, didina imunitetą. Džiovinti pasiflorai taip pat išsaugo visas vertingąsias savybes.


DŽIOVINTŲ PASIFLORŲ NAUDA


Pasiflorai – purpuriniai vaisiai, priskiriami prie sveikos mitybos produktų ir suteikiantys naudą sveikatai. Ekologiškai džiovinti pasiflorai nepraranda nei vienos naudingos savybės. Juos galima ilgą laiką laikyti namų sąlygomis, kad vos tik panorėjus, visuomet būtų galima užkandžiauti. Džiovintose pasiflorose gausu vitamino A, kalio, magnio, vitamino C, kalcio, geležies, skaidulų. Antioksidantai gerina nervų, širdies, smegenų bei kraujotakos veiklą. Skaidulos, esančios džiovintose pasiflorose reguliuoja virškinimo sistemą. Džiovinimo metu vaisiuje kalorijos nesumažėja – šimte gramų yra 68 kcal. Džiovintas pasifloras gali vartoti ir žmonės turintys diabetą – produkte esantis cukrus yra nekenksmingas.


Džiovintas pasifloras galima naudoti kaip ingredientą gaminant įvairius konditerinius gaminius. Jie labai dera su kitais džiovintais vaisiais: mangais, ananasais. Džiovintų pasiflorų maistinė vertė ir sudėtis tokia, kad šiuos vaisius valgo vegetarai ir veganai.


PASIFLORŲ DŽIOVINIMO TECHNOLOGIJA


Prieš džiovinimą pasifloros nuplaunamos. Pasifloros savyje turi daug sėklų, kurios pašalinamos. Vaisiaus minkštimas supjaustomas aštriais peiliais reikiama forma. Sėklos paruošiamos džiovinimui atskirai. Džiovinimas vyksta natūraliu būdu – ekologiškai. Džiovinama naudojant biodujas, kurios pagamintos iš vaisių atliekų. Džiovinimui tiekiami tiesioginiai saulės spinduliai naudojant saulės baterijas.


DŽIOVINTOS PASIFLOROS INTERNETU


Pats greičiausias ir patikimiausias būdas įsigyti reikiamą produktą – internetu. Klientams elektroninės parduotuvės – didelė nauda. Čia galima gauti prekę pigiau ir visada gera kaina. Viena tokių elektroninių parduotuvių yra No Sugar. No Sugar siūlo pirkti - natūraliai džiovintus, be pridedamojo cukraus bei sertifikuotus vaisius. Internetu klientai gali pasirinkti norimą produktą, gauti išsamią konsultaciją ir greitai nusipirkti.

Negalavimus žmogus pajaučia tuomet, kada susilpnėja jo imunitetas. Imuninei sistemai sustiprinti yra įvairių būdų. Kartais naudingiau atsigręžti į natūralius produktus. Prie naudingų vaisių, kurie turi ypač daug vitaminų yra priskiriamas ir pasifloros. Pasifloro vaisius turi minkštimą ir daug sėklų, kurios yra valgomos. Pasiflorose gausu antioksidantų, o didelis skaidulų skaičius, stiprina širdies sveikatą, ramina nervinę sistemą, didina imunitetą. Džiovinti pasiflorai taip pat išsaugo visas vertingąsias savybes.


DŽIOVINTŲ PASIFLORŲ NAUDA


Pasiflorai – purpuriniai vaisiai, priskiriami prie sveikos mitybos produktų ir suteikiantys naudą sveikatai. Ekologiškai džiovinti pasiflorai nepraranda nei vienos naudingos savybės. Juos galima ilgą laiką laikyti namų sąlygomis, kad vos tik panorėjus, visuomet būtų galima užkandžiauti. Džiovintose pasiflorose gausu vitamino A, kalio, magnio, vitamino C, kalcio, geležies, skaidulų. Antioksidantai gerina nervų, širdies, smegenų bei kraujotakos veiklą. Skaidulos, esančios džiovintose pasiflorose reguliuoja virškinimo sistemą. Džiovinimo metu vaisiuje kalorijos nesumažėja – šimte gramų yra 68 kcal. Džiovintas pasifloras gali vartoti ir žmonės turintys diabetą – produkte esantis cukrus yra nekenksmingas.


Džiovintas pasifloras galima naudoti kaip ingredientą gaminant įvairius konditerinius gaminius. Jie labai dera su kitais džiovintais vaisiais: mangais, ananasais. Džiovintų pasiflorų maistinė vertė ir sudėtis tokia, kad šiuos vaisius valgo vegetarai ir veganai.


PASIFLORŲ DŽIOVINIMO TECHNOLOGIJA


Prieš džiovinimą pasifloros nuplaunamos. Pasifloros savyje turi daug sėklų, kurios pašalinamos. Vaisiaus minkštimas supjaustomas aštriais peiliais reikiama forma. Sėklos paruošiamos džiovinimui atskirai. Džiovinimas vyksta natūraliu būdu – ekologiškai. Džiovinama naudojant biodujas, kurios pagamintos iš vaisių atliekų. Džiovinimui tiekiami tiesioginiai saulės spinduliai naudojant saulės baterijas.


DŽIOVINTOS PASIFLOROS INTERNETU


Pats greičiausias ir patikimiausias būdas įsigyti reikiamą produktą – internetu. Klientams elektroninės parduotuvės – didelė nauda. Čia galima gauti prekę pigiau ir visada gera kaina. Viena tokių elektroninių parduotuvių yra No Sugar. No Sugar siūlo pirkti - natūraliai džiovintus, be pridedamojo cukraus bei sertifikuotus vaisius. Internetu klientai gali pasirinkti norimą produktą, gauti išsamią konsultaciją ir greitai nusipirkti.